dinsdag 5 juni 2007

Onze dames van la Brugeoise in actie

Via de Capitain van het vrouwenteam ontvingen we de volgende foto's voor publicatie op de blog. Ook zij gaan door naar de volgende ronde en we mogen dan ook zeer trots zijn op deze 'tennissterren'. Hier onze trouwe supporters met Natalie en Julie en Nele in Full Force.



Vervolgens Claudine volop in actie en Lisa afwachtend op wat op haar afkomt:




GEWONNEN!!

HALVE FINALE ZATERDAG 9 JUNI
 
Vorige week behaalden we in de kwart finale de overwinning tegen
Houthulst met 5-1!  Komende zaterdag hopen we dit te evenaren.
We spelen terug op verplaatsing, in Torhout tegen Matchpoint.

Alle supporters zijn welkom, want we kunnen jullie enthousiasme
gebruiken.

Hopelijk tot dan en anders duimen voor ons.
De tennissterren
 
 


het ultieme online mailprogramma! Ontdek Windows Live Hotmail,

maandag 4 juni 2007

Interclub Heren VIII - rangschikking

Rangschikking

Poule: B
Plaats Ploeg Punten
1 K.T.C. LA BRUGEOISE   12
2 T.C. HERNIEUWENBURG   10
3 T.C. BRUGHIA B 6
4 T.K. DE BLAUWE REIGER   4
4 WIMBLEDON W.T.C. MENEN   4
5 T.C. RUMBEKE DE KARRE   2
5 T.C. ST-MICHIELS   2

Heren VIII La Brugeoise houden het hoofd koel

Ja gasten, wat was het weer zweten gisteren. Het was niet alleen de zon die ons partte speelde maar ook tegenstander heeft ons het vuur aan de schenen gelegd. Het was een mooie clash tussen de koplopers in de poel met als inzet de 1e plaats. Strategisch gezien dus toch een belangrijke wedstrijd. In moeilijke opgave voor onze captain Stephan die moest gaan anticiperen op wat deze sterke tegenstrever voor ons in petto had. Wel even wat korte actie foto's van onze jongens op de baan. Ik heb zelf helaas de eerste matchen niet bijgewoond. Maar deze foto's halen, voor enkele misschien wat herinneringen boven. The Iceman our Captain en onze Franky in actie.


Voor wedstrijd details verwijs ik naar betrouwbaardere bronnen. Halverwege de enkels van onze Captain en Pascal zag we wel echter wel dat het ons niet gemakkelijk zou worden gemaakt.

Pascal had een servicekanon tegenover zich dat zeer gericht projectielen lustig afvuurde. Onze captain verweerde zich kranig maar moest net als Pascal het onderspit delven. John had vervolgens als laatste speler de opdracht om het laken naar ons toe te trekken. Hij nam het op tegen een jonge maar verstandige speler van TC Hernieuwenburg. De eerste set was erg spannend en eindigde in 7-5 voor John. In de tweede set was de snaar bij de jonge speler van TC hernieuwenburg bijna door maar hij kwam terug in de wedstrijd en pakte nog een aantal spelletjes voordat John uiteindelijk met 6-3 het laken naar zich toe trok.

Het werd tijd want iedereen wilde genieten van zijn 'Spaghetti'. Een BIG THANKS namens het team voor dit toffe initiatief. Het heeft zeer goed gesmaakt en gaf iedereen een boost voor de dubbels.

Stephan Sirjacobs en Thomas mochten daar aan de bak en in het begin van de match liepen de kansen van beide ploegen gelijk op. The Iceman en Franky verdedigden op het andere plein de kleuren van de club.



Beide dubbels werden gewonnen en dat haalde de druk van de ketel voor de laatste match. De sfeer zat er goed in ook bij onze supporters.
Bij sommige(n) hadden even een A.D.D.*. De matchen logen er nochtans niet om ;)


Voor de laatste dubbel deed onze captain een stap opzij om Wouter te laten spelen samen met Pascal. De eerste set verliep stroef en werd verloren met 6-2. In de tweede set daarentegen herpakten Pascal en Wouter zich en braken aan het einde van de set door de service van de tegenpartij Wouter serveerde voor de set, het eindresultaat 6-4. Een driesetter was een feit en Pascal en Wouter mochten weer aan de bak. Aan de andere zijde van het plein stond het 'servicekanon' van TC Hernieuwenburg dat pas net goed aan het warm draaien bleek. Pascal en Wouter kregen wederom een paar projectielen rond de oren zo stond het als snel 5-1. Wouter behield zijn service en nog terugkomen tot 5-2. Het was aan TC hernieuwenburg om de match uit te spelen en meerdere deuces werd het spel in hun voordeel geëindigd. Desalniettemin een positief resultaat voor de ploeg en vooralsnog een behoud van de 1e plaats. Volgende week op naar de 1/2 finales.