donderdag 26 april 2007

Sponsor gezocht voor tennis outfit

Welke sponsor is bereid ons een tennis outfit te bezorgen (T-shirt en short of meer) voor een ploeg van 10 personen.
Onze ploeg zal uw firmanaam op de interclub ontmoetingen met plezier willen showen. Reacties steeds welkom op deze blog.
Gegarandeerd dat uw firma zal opvallen tijdens de competitie.
Ploegkapitein Heren 8

4 opmerkingen:

Patrick Degroote zei

Jongens, jongens pas daar toch een beetje mee op met dergelijke oproepen. Reeds jaren hebben wij ons moeten houden aan reglementering vanuit het bedrijf, dat wij niet mogen en of kunnen doen wat wij willen met sponsoring van gelijk wie of wat. Zou kunnen dossier(s) beïnvloeden of zo zouden ze toch kunnen denken, vandaar dat niet alles kan of mag. Ook op de tenniskledij voor I.C. wedstrijden zet men niet wat en waar men wil iets, ook zijn er afspraken qua maten enz.... ik begrijp jullie jeugdige ijver en inzet, maar eerst een beetje overleg met uw bestuursorgaan kan nooit geen kwaad.

Anoniem zei

Heren,Ik wil jullie alvast feliciteren met het initiatief voor het opstarten van deze blog. Het bewijst dat onze club nog meer dan ooit en op een jonge manier leeft.
Voor wat de sponsering betreft, wil ik jullie erop wijzen dat Bombardier onze hoofdsponsor is, en dat interclub de ideale manier is om deze naam naar buiten te dragen en op zijn minst de naam van je club en niet deze van een andere sponsor.

Blog - Tennisclub “La Brugeoise” zei

Ik zal van het weekend alle sponsors toevoegen aan de site.

Steph Vanhove zei

nu nog geld vinden voor t-shirts met onze clubnaam... ff de voorzitter contacteren...