maandag 7 mei 2007

Heren VIII 30-40 De Blauwe Reiger vs. KTC La Brugeoise

Een verslag van The Captain Ad-interim:


Zonder de afwezigen Stefaan, Stephan en Thomas (geblesseerd) hebben we met TC La Brugeoise een derde zege op rij laten optekenen tegen de collega’s van TK De Blauwe reiger. Het werd 1-8.

Norbert, die met veel overgave Stefaan verving als eerste man, klopte Serge Verstraete met 6-2/6-3.

Franky en Eddy, de respectivelijke vervangers van Stephan en Thomas vertolkten hun rol prima. Ze zetten hun oponnenten zorgvuldig op zij in 2 sets.

De sensatiematch was te noteren op terrein 7, waar Pascal het opnam tegen Tom Hermant. Pascal had het in de beginfase duidelijk niet onder de markt tegen de “linkse poot” van de Blauwe reiger. Op twintig minuten tijd stond het 5-0 in het voordeel van de thuisploeg, maar Pascal knokte terug en haalde het uiteindelijk met 7/6 en 6/3.

Wouter moest het opnemen tegen Laurens Lamiroy. Een jongen die dit jaar 15 wordt; een spring in het veld met prachtige slagen. Wouter was in de eerste set onder de indruk van die jonge knaap en moest de duimen leggen met 6/0. In de tweede set kon hij wel 3 spelletjes halen, maar dit bleek helaas niet voldoende.

Ikzelf klopte Marc Vanlerberge met overdreven 6-0/6-2 cijfers. Het was een bij momenten spannende partij, maar de “playstation 3-freak” uit Brugge maakte onnodig veel fouten.

Na de enkelspellen hadden we de overwinning al op zak, 1-5, en dus tijd om wat bij te tanken. De heerlijke steak en amercain werden gesmaakt.

Norbert en Wouter mochten na een deze pauze aan het werk en behaalde ondanks een knap lastige match een eindresultaat van 7-5/6-2. Franky en John als Pascal en ikzelf maakten vervolgens het werk netjes af in 2 sets.

Bij deze wil ik iedereen van het team bedanken voor deze schitterende prestatie.

Captain (ad-interim)

Steph Vanhove

1 opmerking:

Anoniem zei

Proficiat jongens !
Goe bezug !!
Jammer genoeg kan ik er zondag ook weer niet bij zijn (eerste communie van ons Elientje), maar ik vermoed dat dat zeker geen problemen zal opleveren.
Succes zondag.