zondag 13 mei 2007

Het eerste racket gesneuveld

Een uitgebreid verslag van de wedstrijd volgt nog maar La Brugeoise had het vandaag niet gemakkelijk. Een geblesseerde en een racket sneuvelden tijdens deze spannende speeldag die uiteindelijk toch tot een 7-2 overwinning voor La Brugeoise leidde.

Wouter kon zijn frustratie niet beheersen en zwierde zijn racket naar de....Resultaat een gebroken kader en een mentaal gebroken Wouter. Ondanks dit alles en een goed support van het team werd de overwinning nog binnen geroeid. 7-5, 6-3. Een overwinning met mentale ups&downs die bij hem in het geheugen gegrift staat.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat heren.
Nog een klein duwtje en we gaan voor de eindronde. Jammer voor Wouter, tenzij hij dringend toe was aan een nieuw racket.

Wouter Schikhof zei

Hallo JP,

Ik was nog zeker niet toe aan een nieuw racket. Een beetje sponsoring van de club is uiteraard altijd welkom ;). John stelde al voor of spaghetti te verkopen :).

Anoniem zei

Diene Wouter toch é...
Toch een vreeed manneken zulle.
Enfin, da's joenk sien zeker ??
En met welken hand ej da nu weere kunnen verweezenlukken ???
Toch proficiat (aan iedereen trouwens) met alweer een prachtige overwinning.
Als het God belieft en als captain-iglo het nog ziet zitten om mij uit te nodigen (na al die prachtige resultaten) ben ik er komende zondag ook nog eens bij.
Tot dan.

Wouter Schikhof zei

Jeets d'en stefaan....het was de goei'n hand want 't was of da'k t' zelve deede...tiens da's toch wel vreeed eej. Stress stress stress....wel serieus niet tof maar nu niets meer aan te veranderen... met een vreemde hand zou je het misschien ook maar een keer moeten pro...ah nee dan ist echt spel ;).

Het zal tof zijn als je er weer bij bent!

Anoniem zei

Wouter,
Intussen zou je toch moeten weten dat agressie niet beloond wordt. Integendeel zouden we moeten een boete opleggen aan iedereen die zijn frustraties op die manier afreageert. Gooi de volgende keer met je handdoek Wouter :-)

Wouter Schikhof zei

Heej JP,

Het was niet echt een aggresieve daad maar meer een korte frustratie uitbarsting. Ik heb niet met het racket op iets staan timmeren. Uiteraard was de opmerking als een kluchtje bedoelt...