maandag 11 juni 2007

Heren VIII uitgeschakeld

Het sprookje is over, het lichtje is uit, de dromen zijn weg. De heren VIII van La Brugeoise zijn gisteren uitgeschakeld in de 1/2 finale door TC Koksijde. Het was een lange dag voor veel van onze spelers en zoals van tevoren aangekondigd door van de spelers van TC Koksijde zou hetgeen gemakkelijk dag worden. En dat bleek al bij de eerste matchen. Stephan Sirjacobs speelde een zeer lange enkel partij waarin hij het zeer moeilijk had met de tactische spelwijze van zijn tegenstrever. De eerste set ging dan ook verloren met 4-6. Stephan herpakte zich in de tweede en derde set en kon uiteindelijk toch de partij in het voordeel van 'La Brugeoise' keren. Uitslag 4-6, 6-4, 6-3.

Op het andere plein kwam The Iceman goed uit de start blokken en won ondanks goede tegenstand de eerste set. Daarna sloeg het noodlot toe en kreeg onze Stephan een migraine aanval. Bij een 1-4 achterstand heeft hij helaas zijn wedstrijd moeten opgeven. Franky kwam vervolgens in actie en won vrij eenvoudig zijn match. Helaas heb ik hier niet meer de cijfers van paraat. Onze captain Stephan speelde tegelijktijd op het andere plein en hield zich kranig stand tegen de tactische spelwijze van onze tegenstander. Ondanks deze goede inspanning ging de partij verloren. Tijdens de match van Stephan mocht, mocht ik (Wouter Schikhof) aan treden voor mijn enkel. Qua niveau leek Wouter zeker niet onder te hoeven doen maar qua uitvoering kwam hij niet uit de startblokken. Eindresultaat 0-6, 1-6.

Alle druk voor een goede enigszins uitgangspositie lag op de schouders van Thomas. Ook deze verweerde zich kranig maar kon niet het verschil maken. En zo zag alle druk op de Dubbels. Stephan en Thomas zorgden hiervoor de eerste overwinning. John en Pascal dienden als de geheime wapens voor de twee andere dubbels in een poging tot het laken naar ons toe te trekken. Helaas werd tijdens de match van Stephan en Thomas, de dubbel van Stephan en John beslecht in het voordeel van TC Koksijde. Het spel was uit en het verschil niet meer te overbruggen. De laatste match met een herstelde Iceman en Pascal in het veld was een formaliteit maar werd vol overtuiging gespeelt. Wederom nekte de tactische spelwijze van de tegenstrevers onze jongens.

Toch mogen we allen trots zijn op de (individuele) resultaten die behaald zijn. Sometimes you win, sometimes you loose. Ook al is het (misschien voor sommigen onder ons) niet eenvoudig te aanvaarden (-> en dan kijk ik naar mezelf!!). Toch iedereen bedankt maar ja dat staat ook al in een vorige post.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo vind het heel mooi dat jullie een samen vatting geven maar het moet correct zijn in het verslag van stephan kreeg hij een megraine aanval wanneer hij in de beslissende set 4 tegen één achter stond en niet omgekeerd zoals het omschreven is ik vond het héél jammer voor stephan maar het moet correct zijn vele groetjes tck koksijde

Anoniem zei

Hallo anoniem,

Gelieve voortaan de optie 'overige' te nemen bij het achterlaten van een reactie en uw naam in te geven. Misschien kan ik dan nog uw at achterhalen om een mailtje sturen om te zeggen dat het bericht gerectificeerd is. U had gelijk, ik had het moeten vermelden als een 4-1 voorsprong was voor jullie. Bij deze gerectificeerd. Suc-6 volgende week.

groetjes Wouter

red rose one zei

Merci voor het verslag wouter.
Shit happens é man. Niks aan te doen.

Je bent niet de enige die teleurgesteld is. Allemaal, al geeft wellicht niet iedereen dat graag toe. (mannelijke trots, je zou het moeten kennen)

Revange zit er helaas niet meer in. Waarom moeten ze nu stoppen met de Brugeoise? :s
We komen pas op dreef!

Cheer up, iedereen goed gespeeld. Had iets meer van m'n match verwacht. Maar de cijfers staan er en die kunnen we niet meer veranderen.

Aan TCK Koksijde zou ik zeggen, see you next time. Maare je kent het verhaal. Dus zeg ik, succes in de finale, dat de beste mogen winnen.

En om een lang verhaal kort te houden, heren, het was tof jullie te leren kennen. Merci dat ik de kans gekregen heb om mee te doen. En de vraag om eens een balleke te komen slaan zal ik zeker niet afslaan. Je weet me te vinden.

Greetz,
Red rose one
(alias Thomas)

Anoniem zei

De teleurstelling is inderdaad groot, zeker we nu zo ver geraakt waren. Er zijn nu éénmaal winnaars en verliezers en helaas voor ons zit het mooie tennisliedje er op. Rest ons nu nog zeker te duimen voor de dames komend weekend. De voorbije weken heeft de interclubontmoetingen alvast een tof team en supporters samengebracht en daar kan geen enkele trofee aan tikken !

Anoniem zei

Jow de mannen,

Al goed en wel - tis inderdaad vree moeilijk voe te verwerken da we gin finale nie mi meugen spelen.
Mo lot ons hopen da onze vrouwelijke tennissterren het em wel kunnen lappen é tegen koksiede. Da zoedt ons toch deugd doen da we met de Brugeoise toch ééne ki kunnen winnen van diene club en trouwens jullie verdienen diene West-Vlaamse titel dames.
Dus ga der voor en doe jullie best.

Anoniem zei

't heeft inderdaad zeer gedaan, vooral dat ik het gevoel had dat we ze wel aankonden. Nu we hebben toch maar de 1/2 finale gespeeld wat zeker niet slecht is voor rookies als wij. Wie had dat ooit gedacht. Nog eens allemaal bedankt voor de leuke groep. We hebben ons toch goed geamuseerd. Ik was fier om van een dergelijk team de captain te zijn. We zijn erin geslaagd om in een heel korte periode een hecht team te maken, wat uiteindelijk het belangrijkste is.
Ik organiseer wel nog avondje uit (een bowling avond is misschien wel een goed idee), tenslotte moet onze resterende pot nog op (wat normaal gezien voor onze champagne was :-( maar ja)
Thanks.